Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Staples gaat Easy 3D printservice aanbieden in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2012, 14:46 Categorie3D Nieuws

We hebben het wanneer we over 3D praten in 99 procent van de gevallen over 3D weergave op displays maar er zijn natuurlijk meerdere vormen van 3D. Vandaag bereikte ons het interessante nieuws dat Staples Office Centre de nieuwe Easy 3D printservice aan gaat bieden in Nederland en België. Hiermee kun je jouw ontwerpen in 3D laten printen.

Easy 3D printservice

Hoewel de service nieuw en redelijk uniek is, is het principe vrij simpel. Je kunt je design bestanden, bijvoorbeeld van een bouwwerk, een 3D kaart, een medisch model of een replica, uploaden naar de website van Staples en vervolgens wordt dit design met een full-colour 506dpi Mcor IRIS printer voor je geprint. Alles dat gemaakt kan worden met papieren lagen van 0.1mm dik en maximaal 15 centimeter hoog is kan in 3D geprint worden. Het uiteindelijke resultaat is af te halen in een van de Staples Office Centre winkels of kan bezorgd worden.

Vanaf begin 2013

De Staples Easy 3D printservice is vanaf begin volgend jaar te gebruiken in, in eerste instantie, alleen België en Nederland. Wat het je exact gaat kosten om een model in 3D te laten printen heeft het bedrijf nog niet duidelijk gemaakt.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.