Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips lanceert 3D gaming monitor met Ambiglow

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2012, 17:40 Categorie3D lcd

Philips heeft vandaag een nieuwe 3D monitor voorgesteld, de Philips Gioco 278G4. Deze monitor is volgens de fabrikant ideaal voor het spelen van games, met name games die in drie dimensies weergegeven worden. Daarnaast beschikt de monitor over de Ambiglow technologie, welke te vergelijken is met Ambilight en de kijkervaring en game-ervaring moet verbeteren.

Philips Gioco 278G4

De Philips Gioco 278G4 monitor beschikt over en 27 inch IPS LCD display met Edge Lit LED achtergrondverlichting en een Full HD resolutie. Daarnaast is de monitor uitgerust met responstijd van 7ms, een helderheid van 250 candela per vierkante meter, passieve 3D weergave met een passieve 3D bril, drie HDMI ingangen, een VGA poort en een USB 3.0 hub met vier USB aansluitingen. De Gioco heeft volgens de fabrikant een energieverbruik van 28 Watt.

Een unieke feature is de Ambiglow verlichting. Deze zorgt voor de weergave van verschillende kleuren op de muur achter het beeldscherm. De kleuren zijn aangepast op de kleuren die op je beeldscherm verschijnen en moeten volgens Philips zorgen voor een comfortabele kijkervaring.

Prijs en beschikbaarheid

De Philips Gioco 278G4DHSD is reeds verkrijgbaar voor een adviesprijs van 399 euro. Mocht 3D niet interessant zijn voor je kun je ook kiezen voor de Gioco 278C4QHSN die het ook zonder de USB hub moet stellen.

Bron: Philips • Delen:

Reacties

 1. Ruudboek
  10 december, 2012 om 23:37

  Bedoelen jullie met responsetijden de response tijd van het scherm zelf, of de totale input lag?

  • Martijn Chel
   11 december, 2012 om 0:09

   Hier wordt die van het scherm bedoeld.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.