Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Mede8er lanceert MED600X3D 3D mediaspeler

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2012, 18:20 Categorie3D Nieuws

Mede8er heeft deze week een nieuwe mediaspeler aangekondigd in de vorm van de MED600X3D. Dit compacte model maakt het mogelijk 3D bestanden weer te geven en heeft ondersteuning Blu-ray ISO bestanden. Daarnaast is het mogelijk een hele reeks aan audio- en videoformaten weer te geven, waaronder MKV, DivX, AVC, AAC en HD audioformaten als DTS-MA.

Mede8er MED600X3D

De MED600X3D beschikt over een Realtek processor voor de weergave van de verschillende bestandsformaten en een display aan de voorzijde waarop informatie getoond wordt. Qua aansluitingen beschikt de 3D mediaspeler over diverse HDMI 1.4 poorten, een Gigabit Ethernet poort, een USB poort, en een geheugenkaart lezer. De speler zelf beschikt niet over een ingebouwde harddisk waardoor je zelf een opslagmedium moet aansluiten.

Qua software is de MED600X3D uitgerust met een aantal mogelijkheden om het uiterlijk naar eigen wens aan te passen, worden er diensten als YouTube en social media in de vorm van apps meegeleverd, is er de mogelijkheid om muziek en video’s te beheren en weer te geven middels een jukebox, en kun je surfen op het internet via de ingebouwde web browser.

Prijs en beschikbaarheid

Wanneer de Mede8er MED600X3D 3D mediaspeler op de markt verschijnt en tegen welke prijs is nog niet bekend.

Via: Hardware

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.