Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG brengt 3doo 3D Video on Demand dienst naar Cinema 3D TV’s

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2012, 15:54 Categorie3D lcd

LG doet er alles aan om het 3D aanbod voor bezitters van een LG Cinema 3D TV te vergroten. De fabrikant heeft al een tijdje een 3D World applicatie waar je gratis en premium 3D content kunt vinden en vorige maand werd bekend dat hier binnenkort ook Disney films in 3D op beschikbaar zijn. Binnenkort voegt LG een nieuwe 3D video on demand dienst aan het aanbod toe.

3doo app

In Duitsland worden Cinema 3D TV’s van LG inmiddels voorzien van de 3doo applicatie. Dit is een video on demand dienst waarmee je toegang hebt tot een grote bibliotheek aan gratis 3D video’s. Daarnaast verwacht het bedrijf in de toekomst ook betaalde content en live evenementen in 3D aan het assortiment toe te voegen. In Duitsland hebben sommige bezitters van een cinema 3D TV al toegang tot de 3doo applicatie. In december zal de app wereldwijd uitgerold worden en dus waarschijnlijk ook Nederlandse gebruikers bereiken.

LG 3D World

Tot die tijd kun je terecht in de 3D World applicatie de standaard beschikbaar is op LG Cinema 3D TV’s. Middels deze app, die als soort van kaart verschijnt op het Home Dashboard van de TV’s, krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan 3D content zoals entertainment, sport, lifestyle en content voor kinderen.

Een overzicht van alle LG Cinema 3D TV’s vind je in ons 2012 3D TV overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.