Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Jurassic Park en Superman in 3D naar de bioscoop

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2012, 16:28 Categorie3D Blu-ray

We hebben de afgelopen maanden heel wat nieuwtjes op het gebied van 3D bioscoopfilms en 3D Blu-ray films gebracht. Dit blijkt een succes te zijn dus gaan we daar de komende tijd vrolijk mee door. Vandaag twee interessante nieuwtjes over films die in 3D naar de bioscoop zullen komen; de klassieker Jurassic Park en de nieuwe Superman film.

Jurassic Park 3D

De kans is groot dat je Jurassic Park al ooit gezien hebt, het is immers een van de grootste kaskrakers en een echte klassieker. Mocht je de film graag nog een keer willen zien of de film nooit in bioscoop-setting gezien hebben dan krijg je binnenkort een nieuwe kans. Jurassic Park wordt namelijk volgend jaar opnieuw uitgebracht. Deze keer niet in twee maar in drie dimensies. Universal Pictures heeft de film van Steven Spielberg omgezet naar 3D en wil daar natuurlijk van profiteren door de film nogmaals uit te brengen. De film verschijnt pas na de zomer van 2013 maar hieronder alvast een voorproefje in de vorm van een trailer.

Superman 3D

Ook de Superman films zijn klassiekers te noemen. De vliegende man van staal is echter nog lang niet klaar met zijn superheldenwerk. Volgend jaar moet een nieuwe superman film in de bioscoop verschijnen en voor de 3D fans onder ons is het goede nieuws dat de film ook in 3D vertoond zal worden. Echter gaat het om een 2D naar 3D conversie en dus niet om native 3D. Naast een 3D versie komt er ook een 2D en een IMAX versie naar de bioscopen. De nieuwe Superman film moet in de tweede helft van 2013 in de bioscoop verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.