Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Hisense lanceert 3D TV’s met slanke bezels

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2012, 18:16 Categorie3D lcd

Het voor ons wat onbekende Hisense probeert dit jaar de Amerikaanse markt te veroveren en doet dit met een zeer uitgebreide serie LCD TV’s. Een van de vlaggenschipmodellen is de T770 serie. Deze TV’s beschikken namelijk over een zeer dunne bezel van maar 7 millimeter, iets dat we dit jaar ook zagen bij eerder dit jaar gelanceerde TV’s van onder meer LG en Samsung.

De T770 3D LCD TV’s beschikken over aardig wat interessante features, waaronder een Full HD 1080p LCD paneel met Edge Lit LED achtergrondverlichting, 3D weergave middels de actieve 3D technologie en twee meegeleverde actieve 3D brillen, en een refresh rate van 120Hz voor een vloeiende weergave van snel bewegende beelden. Verder zijn de modellen in de T770 3D LCD TV serie uitgerust met onder meer vier HDMI poorten, een ingebouwd Wifi module, media streaming middels DLNA en USB poorten. Met de Hisense Smart Remote is het mogelijk je smartphone als volledig functionerende QWERTY afstandsbediening te gebruiken.

De Hisense T770 3D TV serie komt in een 42 inch en een 52 inch variant welke een prijs van respectievelijk 800 en 1.200 dollar hebben. Voorlopig worden de nieuwe TV’s van Hisense helaas niet in Europa gelanceerd.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.