Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Voorlopig geen James Bond films in 3D

Geschreven door
Geplaatst op19 oktober 2012, 18:54 Categorie3D Films

James Bond films zijn bijna altijd kaskrakers geweest in de bioscoop en ook de nieuwste film Skyfall is hierop waarschijnlijk geen uitzondering. Waarom wordt James Bond dan niet in 3D uitgebracht? Dat is een vraag die de website Screen Rant aan de producers van de films hebben voorgelegd. Helaas is het antwoord niet positief voor de 3D fans. We hoeven voorlopig geen 3D versie te verwachten.

Volgens producers Barbara Broccoli en Michael G. Wilson is 3D met name geschikt voor science fiction en horror films, iets wat wel blijkt uit de 3D films die binnenkort moeten verschijnen. Momenteel is James Bond’s Skyfall te zien in IMAX en dat is volgens de producers al een hele mooie ervaring. Helaas achten ze James Bond op dit moment niet geschikt voor 3D dimensies maar dat zou in de toekomst kunnen veranderen.

Overigens is het niet helemaal waar dat 3D met name geschikt is voor science fiction en horror films. Zo hebben we al verschillende documentaires van de BBC in indrukwekkend 3D voorbij zien komen en was de nieuwe release van Titanic geen slechte poging van 3D voorstander James Cameron. Daarbij zijn er diverse indrukwekkende actiefilms in 3D uitgebracht en daar mogen we James Bond toch ook onder scharen.

Aan de andere kant; zouden de producers van James Bond nog meer geld op kunnen halen als de film in 3D was uitgebracht? Ik denk het niet.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.