Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG lanceert 27 inch TM2792 Cinema 3D TV

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2012, 19:25 Categorie3D lcd

LG heeft vandaag haar eerste 27 inch Personal Smart 3D TV gelanceerd. De TV werd tijdens IFA 2012 eind augustus al aangekondigd maar is vanaf vandaag in Korea reeds te koop voor een omgerekende prijs van zo’n 700 euro. Hiervoor krijg je onder meer een 27 inch Full HD LCD display en LG’s Cinema 3D weergave met passieve 3D brillen.

LG TM2792 3D TV

De LG TM2792 is vooral bedoeld als TV voor de slaapkamer, studeerkamer of andere extra ruimte in huis, maar dat betekent niet dat je aan kwaliteit moet inleveren. De TV is namelijk uitgerust met onder meer een IPS LCD paneel met Edge Lit LED achtergrondverlichting, een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie, 3D weergave met 2D naar 3D conversie, LG’s Magic Remote afstandsbediening, meegeleverde 3D brillen, HDMI, VGA en composiet aansluitingen, een SCART aansluiting, drie USB poorten en een ethernet poort.

Voor draadloze communicatie beschikt de TV over een ingebouwde Wifi module met WiDi, WiFi Direct  en DLNA ondersteuning. De USB poorten beschikken ook nog eens over MHL ondersteuning voor het aansluiten van je smartphone of tablet. Natuurlijk kan ook LG’s Smart TV platform niet ontbreken.

Prijs en beschikbaarheid

De TM2792 Personal 3D Smart TV is inmiddels te koop in Korea voor omgerekend 700 euro en moet later dit jaar ook naar Europa komen. De Nederlandse adviesprijs is nog niet bekend. Mocht 27 inch echter te klein zijn voor je dan kun je wellicht wachten op de 84 inch variant met een 4K Ultra HD resolutie.

Via: Akihabara

 • Delen:

Reacties

 1. Koper
  07 november, 2012 om 11:48

  Ik ben erg geïnteresseerd in LG’s nieuwe tv tm-2792. Heeft er iemand een idee wanneer deze in de nl winkel te koop is. Staat nog niks van op internet?

  Groet

  • Martijn Chel
   07 november, 2012 om 14:29

   Waarschijnlijk eind dit jaar. We houden je op de hoogte via de site.

  • Henry
   20 november, 2012 om 10:46

   Ik heb dit scherm zojuist in Duitsland gekocht bij Saturn voor EUR 499,-. het is echt een heel mooi toestel zowel qua looks als qua beeld kwaliteit!

   • Koper
    20 november, 2012 om 16:01

    Bedankt voor uw reactie.

    Gebruikt u dit scherm ook als tv en hoe bevalt dat? Hoe werkt smart Tv?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.