Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

JVC lanceert 55 inch LCD TV met passief 3D

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2012, 13:40 Categorie3D lcd

JVC, kennen we dat nog? Het is niet zo vreemd dat dit merk niet meer op je verlanglijstje voor een nieuwe TV terecht komt want sinds begin vorig jaar produceert de fabrikant zelf geen TV’s meer. Het merk JVC bleef echter bestaan want de marketing rechten werden aan diverse TV fabrikanten over de wereld verkocht. Toch zien we in Nederland nauwelijks meer JVC TV’s verschijnen.

Maar, dat betekent niet dat er geen interessante producten meer gelanceerd worden onder de JVC noemer. Zo is er vandaag in de VS een nieuw model gelanceerd dat beschikt over een 55 inch LCD display met Full HD resolutie, Edge Lit LED achtergrondverlichting en passieve 3D weergave. De JVC JLE55SP4000 maakt gebruik van de XinemaView 3D technologie, wordt geleverd met vier passieve 3D brillen en is uitgerust met een Smart TV platform waarop apps te downloaden zijn.

Verder beschikt de JVC JLE55SP4000 over een ingebouwde Wifi module voor verbinding met het thuisnetwerk en het internet, een 120Hz frame rate, een 20.000.000:1 contrastratio vier HDMI poorten, een afstandsbediening met een QWERTY toetsenbord en een, volgens JVC, uitmuntende audiokwaliteit. Het audiosysteem bestaat uit een geïntegreerde woofer en een aantal kleine speakers die samen 45 Watt aan vermogen moeten leveren. De XinemaSound 3D technologie moet zorgen voor een virtual surround ervaring zonder extra speakers.

Het mooiste aan deze TV is echter de prijs. Dit alles zal namelijk in de VS te koop zijn voor maar 1.299 dollar. Helaas is de kans klein dat dit model ooit naar Nederland komt.

Via: Slashgear

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.