Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Horror en 3D is een combinatie die bijna altijd werkt

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2012, 16:29 Categorie3D Films

Als je graag 3D films kijkt, thuis of in de bioscoop, dan zul je vast gemerkt hebben dat het horrorgenre zich hier erg voor leent. Je wordt door het 3D effect in de film gezogen en het schrikeffect is vele malen groter wanneer iets in drie dimensies op je af komt. Het is dan ook niet geheel verrassend dat veel van de nieuwe horrorfilms in 3D worden uitgebracht.

Spiders 3D

Eerder zagen we al een trailer van de horrorfilm Texas Chainsaw 3D voorbij komen welke begin volgend jaar in de bioscopen moet verschijnen. Vandaag leggen we de kettingzaag aan de kant en maken we plaats voor een van de meest griezelige insecten, de spin. Spiders 3D gaat dus over spinnen, maar deze hoofdrolspelers hebben een formaat wat je waarschijnlijk thuis nog niet tegengekomen bent. De film zal rond deze tijd volgend jaar pas in de bioscopen verschijnen, maar het kan geen kwaad om de trailer vast te bekijken.

Ondanks het relatief kleine budget lijkt datgene wat in de trailer vertoond wordt zeer overtuigend en goed gemaakt. De film, geregisseerd door Tibor Takacs, wordt in native 3D opgenomen en zal dan ook in drie dimensies in de bioscoop verschijnen. Als spinnen niks voor je zijn kun je altijd Piranha 3D nog eens bekijken.

Meer films

Alle 3D films die binnenkort in de bioscoop verschijnen vind je in ons 3D film archief.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.