Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Disney 3D films komen naar LG’s 3D World Smart TV applicatie

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2012, 18:05 Categorie3D lcd

Een van de problemen waar 3D enthousiastelingen nog steeds tegenaan lopen en die andere consumenten weerhoudt van het kopen van een 3D TV is het gebrek aan content. Fabrikanten doen er alles aan om content beschikbaar te stellen voor hun 3D TV’s, maar bij gebrek aan aanbod is dat behoorlijk lastig. Toch heeft LG nu een interessante deal gesloten.

Disney 3D films

Het Koreaanse bedrijf heeft Walt Disney Studio’s gestrikt voor het aanleveren van 3D content voor de ‘3D World’ applicatie die gedownload kan worden op elke Cinema 3D Smart TV van de fabrikant. De deal houdt in dat Disney films als de Toy Story reeks, Alice in Wonderland, The Avengers en Pixar’s Brave direct zal gaan aanbieden via Smart TV’s van LG die beschikken over 3D weergave. Begin volgend jaar worden onder meer Finding Nemo, Bolt, Gnomeo & Juliet, Tangled en Tron: Legacy hier aan toegevoegd.

Via 3D World kunnen eigenaren van een LG Smart TV een groot aantal gratis 3D video’s bekijken naar ook premium content huren. De Disney films vallen onder de premium categorie en kunnen eenmalig gehuurd worden voor een prijs tussen de 4 en 8 dollar.

Nederland

LG heeft deze aankondiging alleen nog in de Verenigde Staten gedaan waardoor het onduidelijk is of we binnenkort ook in Nederland Disney films via een LG Smart TV kunnen bekijken. LG Benelux heeft nog niet gereageerd op het bericht.

Via: Rapidtvnews

  • Delen:

Reacties

  1. Kees Louwaard.nl
    12 februari, 2016 om 16:10

    ! Febr. LG Tv gekocht, wil graag een 3D film bekijken !!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.