Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Dimenco en Posterloid brengen bril-vrije 3D displays naar restaurants

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2012, 15:39 Categorie3D lcd

Voor consumenten is de bril-vrije 3D techniek iets waar met smart op gewacht wordt aangezien het gebruik van de 3D bril voor velen een te hoge drempel is. Toch is de introductie van kwalitatief hoogwaardige bril-vrije 3D TV’s voor consumenten nog ver weg aangezien de techniek nog in de kinderschoenen staat. Waar de techniek wel steeds vaker gebruikt wordt is in de commerciële markt.

Vandaag maken Posterloid en het Nederlandse Dimenco bekend dat de bril-vrije 3D displays van Dimenco gebruikt zullen gaan worden in zogenaamde Quick Service Restaurants. Het plaatsen van deze displays moet volgens de bedrijven de ‘bestel-ervaring’ voorgoed veranderen. Een recente studie zou namelijk aangetoond hebben dat de aandacht van de kijker met 45 procent vergroot wordt. Gevolg hiervan is dat de verkopen met 8.5 procent zouden stijgen.

Het Amerikaanse Posterloid heeft al jaren ervaring met vinden van nieuwe manieren om restaurants te laten communiceren met klanten en wil de 3D technologie van Dimenco in de VS gebruiken om de interactie te vergroten en uiteindelijk natuurlijk de omzet te verhogen. De 3D displays worden gebruikt als dynamisch menubord dat de klant door de bestel-ervaring moet leiden en de aandacht kan vestigen op bepaalde items.

Lees meer in het artikel; Kun je al bril-vrije 3D TV’s kopen?

Bron: Dimenco

  • Delen:

Reacties

  1. Johan
    10 oktober, 2012 om 20:26

    Zondag de brilvrije Toshiba kunnen bekijken en het leek echt nergens op, complete afgang……. Mijn Sony met actieve bril doet dit oneindig veel keren beter.
    Geloof er voorlopig niet in het is zoiets als stereo of surround uit één luidspreker.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.