Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Avatar 3D Blu-ray disc nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2012, 15:34 Categorie3D Blu-ray

Het heeft even geduurd maar de 3D Blu-ray versie van Avatar is eindelijk, na drie jaar wachten, in de winkels verschenen. De afgelopen drie jaar hebben we het moeten doen met de DVD en 2D Blu-ray versie van de film aangezien Panasonic tot voor kort de exclusieve rechten op de distributie van de film had en de film gratis weggaf bij de aankoop van 3D Blu-ray spelers.

Avatar 3D Blu-ray

Avatar is natuurlijk dé film voor de echte 3D liefhebber aangezien regisseur James Cameron, groot voorstander van 3D, de film speciaal voor de derde dimensie gemaakt heeft. In de bioscoop waren veel bezoekers onder de indruk van de 3D effecten en deze worden nu eindelijk ook naar de huiskamer gebracht.

Van de adembenemende schoonheid van het fluorescerende regenwoud tot de majestueuze Hallelujah Mountains die door de lucht zweven… De spectaculaire wereld van James Camerons Avatar komt beter dan ooit tot leven in een oogverblindende 3D-versie voor de ultieme kijkervaring thuis! Vlieg mee met de vliegende dieren en vecht aan de zijde van de Na’vi krijgers. Keer terug naar Pandora en dompel je onder in het grootste avontuur aller tijden wanneer één man op zoek gaat naar de verlossing tijdens een heldhaftige reis die alle verbeelding tart.

Avatar 3D Blu-ray kopen

De Avatar 3D Blu-ray collector’s Edition bevat de Blu-ray 2D, 3D en DVD met de Theatrical versie van de film. Bij onder meer Wehkamp, Bol.com en Free Record Shop is de film nu te koop voor een prijs van 24,99 euro. Helaas worden er bij deze editie geen extra’s meegeleverd zoals trailers, achtergrondinformatie en behind the scenes materiaal.

 • Delen:

Reacties

 1. Little Snowflake
  09 april, 2013 om 10:40

  3! jaar wachten en dan helemaal geen extras?! OH! OH! Ik loop er helemaal blauw van aan!

 2. Rudi
  02 november, 2012 om 16:59

  Op usenet staat hij al zeker een halfjaar als 3D Blu-ray, dus die deal met Panasonic zal de verkoop zeker geen goed doen.

 3. M
  29 oktober, 2012 om 16:00

  Zal me niets verbazen dat over een jaar een zg. Extended versie wordt uitgebracht.

 4. B.Kinds
  28 oktober, 2012 om 10:09

  Heb Avatar 3D toen in de bioscoop gezien dit is voor mij de aanleiding geweest om een 3D TV aan te schaffen.
  Heb afgelopen vrijdag eindelijk de Blu-Ray 3D kunnen kijken was weer een geweldige ervaring.

  • Johan
   28 oktober, 2012 om 11:46

   Kan ik enkel maar bevestigen, ik heb hem vorige week ook aangekocht in de Saturn en echt geweldig goed beeld. Een echte “moet je hebben” samen met Hugo (in mijn ogen nog net iets fraaier lees natuurlijker van beeld). Een topper!!!

   • Johan
    28 oktober, 2012 om 11:50

    Nog even ter inlichting hij was in de Saturn Wilrijk (Belgiê) trouwens 3 euro goedkoper heb hem 21,99 euro betaald!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.