Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

ASUS onthult nieuwe VG27AH monitor met IPS paneel en 3D weergave

Geschreven door
Geplaatst op2 oktober 2012, 16:07 Categorie3D Gaming

ASUS heeft deze week een nieuwe monitor gelanceerd die beschikt over 3D weergave. De VG27AH is een 27 inch monitor die voornamelijk gericht is op de gamers onder ons. Het scherm beschikt over een IPS paneel voor wijde kijkhoeken en een hoge helderheid en daarnaast is de monitor uitgerust met de passieve 3D techniek voor het spelen van 3D games of bekijken van films.

De ASUS VG27AH beschikt over een IPS LCD paneel met een Full HD 1080p resolutie en maakt gebruik van Edge Lit LED achtergrondverlichting. Voor een optimale gaming-ervaring is de monitor uitgerust met een responsetijd van 5ms,  een helderheid van 250nits, een contrastratio van 80.000.000:1 , en 178/178 graden kijkhoeken. Wat betreft de aansluitingen is het scherm uitgerust met twee HDMI 1.4 poorten voor het aansluiten van bijvoorbeeld een PlayStation 3, een VGA poort, een DVI-D poort en een 3.5mm audiojack input en output. Ook beschikt de monitor over twee geïntegreerde stereo speakers.

De ASUS VG27AH verschijnt deze maand in Nederland. De adviesprijs is nog niet bekend. Het scherm wordt standaard geleverd met een passieve 3D bril en een passieve clip-on bril die op een normale bril geplaatst kan worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.