Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Syabas lanceert Popcorn Hour A-400 3D mediaspeler

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2012, 16:01 Categorie3D Blu-ray

Ik krijg vaak de vraag voorgeschoteld hoe je gedownloade Full HD 3D content nou op een 3D TV kunt weergeven. Eigenlijk is die vraag vrij simpel te beantwoorden, namelijk met bijvoorbeeld een mediaspeler die over 3D ondersteuning beschikt. Syabas lanceert vandaag een nieuw model dat over nog betere 3D processing beschikt door middel van een dual-core processor.

De Popcorn Hour A-400 is een volledige netwerk mediaspeler met 3D ondersteuning. Het apparaat beschikt onder meer over een dual-core Sigma SMP8911 processor die 3D materiaal (gedownload van het internet) snel en in hoge kwaliteit kan verwerken. Het apparaat kan voorzien van een externe harddisk voor het opslaan van media en wordt verbonden met je thuisnetwerk middels een Wifi verbinding of via een ethernet kabel.

Naast toegang tot je eigen content kun je via de Syabas Apps Market toegang krijgen tot diverse video on demand applicaties en YouTube. Verder beschikt de A-400 over onder meer  512 MB DDR2 werkgeheugen, 256 MB flash-geheugen, een SD card reader, een HDMI 1.4a uitgang, eSATA en USB 2.0 e USB 3.0 poorten.

De Popcorn Hour A-400 moet in oktober op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 289 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.