Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Nieuwe bioscoopfilms in 3D: Texas Chainsaw 3D en Resident Evil

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2012, 19:57 Categorie3D Films

3D in de huiskamer mag dan nog niet helemaal geaccepteerd worden, 3D in de bioscoop wint alleen maar aan populariteit. Veel filmstudio’s kiezen ervoor hun films in 3D uit te brengen, vooral wanneer de derde dimensie ook echt waarde kan toevoegen. Dit is bijvoorbeeld bij actiefilms en horrorfilms het geval. Binnenkort kunnen we twee interessante nieuwe 3D bioscoopfilms verwachten.

Resident Evil: Retribution 3D

De eerste is Resident Evil: Retribution 3D. De film moet in oktober in de Nederlandse bioscopen verschijnen en vertelt het inmiddels bekende verhaal over het dodelijke T-virus dat de mensheid zal verwoesten. De laatste hoop voor de mensheid is wederom Alice, gespeeld door Milla Jovovich. Zij gaat achter de verantwoordelijken aan en probeert de geheimen van The Umbrella Corporation te onthullen.

Texas Chainsaw 3D

De tweede interessante film die begin volgend jaar zal verschijnen is Texas Chainsaw 3D. Als je van horrorfilms houdt dan ken je van de 2D versie, The Texas Chainsaw massacre, wel. Dit vervolg vertelt het verhaal van Heather (Alexandra Daddario). Zij erft een landgoed en huis in Texas van een tante en gaat een paar dagen naar deze locatie met wat vrienden. Dat is natuurlijk het moment dat haar verre familielid Leatherface toeslaat.

Godzilla 3D

Voor diegenen die wat meer geduld hebben is Godzilla 3D interessant. Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures hebben onlangs aangekondigd de film in de lente van 2014 naar de bioscoop te brengen. Wie erin speelt en wat het verhaal exact zal worden is nog niet bekend. Onderstaande teaser moet ons alvast enthousiast maken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.