Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Nieuwe bioscoopfilms in 3D: Hotel Transylvania en Silent Hill

Geschreven door
Geplaatst op28 september 2012, 15:03 Categorie3D Films

Vorige week zagen we Resident Evil: Retribution 3D en Texas Chainsaw 3D al voorbij komen. Deze films moeten in respectievelijk oktober en begin 2013 in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Vandaag kijken we naar een nieuwe horrorfilm, een animatiefilm voor de hele familie en een film waarin de mooiste momenten uit voorstellingen van Cirque du Soleil voorbij komen. Alle drie de films moeten in 3D in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

Silent Hill: Revelation 3D

Silent Hill: Revelation 3D is een perfecte film voor diegenen de houden van horror. De film gaat over Heather Mason en haar vader. Ze zijn beiden altijd één stap voor geweest op de gevaarlijke krachten die ze niet begrijpen. Nu, op de avond van de 18e verjaardag komt Heather, wie geplaagd wordt door verschrikkelijke nachtmerries en de verdwijning van haar vader, er achter dat ze niet is wie ze denkt dat ze is. Deze openbaring zorgt ervoor dat ze dieper verstrikt raakt in de wereld van demonen. De film moet eind dit jaar in de bioscoop verschijnen.

Hotel Transylvania 3D

Hotel Transylvania is Dracula’s (Adam Sandler) luxueuze vijf sterren hotel waar monsters gewoon zichzelf kunnen zijn. Hier geen mensen in de buurt die je lastig vallen! Nu heeft Dracula alle VIP-Monsters uitgenodigd op het 118e verjaardagsfeestje van zijn dochter Mavis. Bij de Top-genodigden horen: Frankenstein en zijn Madame, De Mummy, De Onzichtbare Man en Familie Weerwolf. Voor Dracula is het ontvangen van VIP’s geen probleem, tot een partycrasher en een mens bovendien, een oogje heeft op zijn oogappel Mavis. De film moet in december in de bioscoop verschijnen.

Cirque du Soleil: Worlds Away 3D

Wie kent Cirque du Soleil niet? Het is een samenwerkingsverband tussen artiesten over de hele wereld die shows geven in de stijl van een circus. Toch is het veel meer dan gewoon een circus; de artiesten zijn de besten van over de hele wereld, er wordt een fantastische licht- en geluidshow aan toegevoegd, de decors zijn indrukwekkend en het is een avondvullend programma. De 3D film, mede geproduceerd door James Cameron, bevat artistieke en acrobatische optreden uit een aantal erkende Cirque du Soleil producties. De film moet begin 2013 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.