Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Nieuwe 3D Blu-ray films op komst: Titanic, Disney klassiekers en I, Robot

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2012, 15:50 Categorie3D Blu-ray

Zo nu en dan is het interessant om eens te kijken of het 3D aanbod blijft groeien. Het gebrek aan kwalitatief hoogwaardige content is namelijk een vaak gehoorde reden van mensen die nog niet voor een 3D TV kiezen. Vandaag is er van verschillende kanten goed nieuws verschenen voor diegenen die wachten op een aantal interessante films die op 3D Blu-ray uitgebracht worden.

Titanic 3D

Het meest interessante nieuws komt van de kant van James Cameron, regisseur van onder meer Avatar. Cameron is groot voorstander van 3D en heeft onlangs dan ook Titanic opnieuw naar de bioscopen gebracht, in drie dimensies welteverstaan. De lancering van de 3D Blu-ray versie is inmiddels ook bekendgemaakt door 20th Century Fox Home Entertainment. De studio brengt op 12 september een 3D Blu-ray versie en een collector’s box uit van de film. In de collector’s box vind je naast de film bonusmateriaal, een hardcover boek, passagiersdocumenten en schetskaarten. De 3D Blu-ray film krijgt een prijs van 34,95 euro, terwijl de collector’s box 69,95 euro zal kosten.

I, Robot

Ook I, Robot, de film met hoofdrolspeler Will Smith, zal in oktober in de winkels verschijnen. Deze film is inmiddels alweer acht jaar oud, maar dat is volgens de studio geen reden om het niet nogmaals in 3D te proberen. Vanzelfsprekend is de film van 2D naar 3D omgezet maar wel middels technieken die zouden moeten zorgen voor een betere ervaring dan onder meer The Clash of the Titans bracht. Naast de film zal de 3D Blu-ray disc voorzien zijn van bonusmateriaal.

Disney klassiekers

Disney gelooft nog steeds heilig in 3D en bracht onlangs de 3D versie van The Lion King op de markt. Daar houdt het niet bij op want de studio heeft plannen om meer klassiekers in 3D om te zetten. Onder meer Finding Nemo, Monsters, Inc. en De kleine zeemeermin zullen naar de derde dimensie omgezet worden. Deze en meer films worden in de komende 24 maanden verwacht. De nieuwe film Monster’s Inc. 3D moet eind januari in de bioscopen verschijnen.

Avatar

Eerder werd al bekend dat we vanaf half oktober naar de winkel kunnen voor de 3D Collector’s Edition van Avatar. Tot die tijd moeten we het nog steeds doen met de 2D versie van de populaire 3D film.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.