Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Denon komt met high-end DBT-3313UD 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2012, 18:23 Categorie3D Blu-ray

Denon heeft vandaag een nieuw lid aan de AV-art familie toegevoegd in de vorm van de high-end DBT-3313UD 3D Blu-ray speler. Dit model beschikt over 3D weergave met 2D naar 3D conversie, diverse netwerk streaming mogelijkheden en het geavanceerde Denon Link HD waarmee de audio en video tussen receiver en speler optimaal afgesteld worden.

Denon DBT-3313UD

De DBT-3313UD is een alleseter. De speler kan namelijk overweg met nagenoeg alle schijfjes, waaronder Blu-ray discs, DVD’s, Super Audio CD’s en muziek CD’s. Daarnaast biedt de speler diverse netwerk streaming mogelijkheden waarmee je content die op je PC, smartphone, tablet of ander apparaat staat eenvoudig naar de speler kunt streamen. Op het apparaat zelf krijg je toegang tot onder meer de youTube Leanback applicaties waarmee je eenvoudig YouTube video’s kunt bekijken.

Daarnaast is het mogelijk om muziek (MP3 en WMA tot FLAC HD 24-bits/192 kHz), foto’s en videobestanden (inclusief DivX HD) af te spelen vanaf een op het netwerk aangesloten apparaat, zoals een PC of NAS (aangesloten opslagapparatuur). De DBT-3313UD beschikt over diverse Denon-technologieën, waaronder de Direct Mechanical Ground constructie en het volledig afgeschermde SVH-loopwerk met aluminium bovenplaat en dubbele assen die interne en externe trillingen en elektromagnetische ruis onderdrukken.

Mocht je een receiver hebben die geen 3D content ondersteunt maar je wilt wel 3D content weergeven op je TV, dan biedt deze Blu-ray speler de oplossing middels twee HDMI uitgangen. De ene uitgang gaat naar de receiver, de andere uitgang naar de TV. Daarnaast kun je twee displays tegelijkertijd aansluiten. De bediening kan plaatsvinden middels de meegeleverde afstandsbediening, maar je kunt ook kiezen voor de Denon Remote applicatie voor smartphones en tablets.

Denon Link HD

De Denon Link HD technologie moet, wanneer aangesloten op een AVR-3313 receiver van Denon, zorgen voor een nog strakker gedefinieerd geluid en een ruimtelijk klankbeeld. De masterclocks op de twee systemen worden gesynchroniseerd via Denon Link HD om de geïntegreerde schakelingen jittervrij te houden. Bij een digitale signaaloverdracht via een conventionele HDMI aansluiting worden de geïntegreerde schakelingen aangestuurd door gescheiden kloksignalen, waardoor er veel jitter veroorzaakt wordt en er resolutie in het geluid verloren gaat.

Prijs en beschikbaarheid

De Denon DBT-3313UD is vanaf oktober verkrijgbaar in een zwarte en zilveren afwerking met een verkoopadviesprijs van 1099 euro. De AVR-3313 receiver heeft een verkoopadviesprijs van 1.399 euro.

Denon DBT-3313UD features

 • Universele Blu-ray speler
 • Denon Link HD voor hoogwaardige digitale audio-overdracht
 • Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio HDMI-uitvoer
 • Dubbele HDMI-uitgang en Pure Direct-functie
 • Video-encoder met hoge precisie en I/P-scaler
 • Volledig afgeschermd loopwerkmechanisme
 • Snelle respons- en laadtijden en afspeelfunctie
 • Vier gescheiden blokken voor detailgetrouwe weergave van audio- en videosignalen
 • Fanloze behuizing
 • DLNA-ondersteuning voor netwerkstreaming
 • Ondersteuning voor YouTube Leanback-streaming en Netflix video-on-demand
 • Ondersteuning voor DivX Plus HD
 • USB poort op voorpaneel
 • HDMI kabel inbegrepen


€ 579,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

€ 599,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

€ 599,00

Binnen 3 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


 • Delen:

Reacties

 1. peterpan
  13 september, 2012 om 19:25

  Mooi apparaat, ga er alvast voor sparen!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.