Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

De must-have 3D Blu-ray films van dit moment

Geschreven door
Geplaatst op17 september 2012, 16:11 Categorie3D Blu-ray

Vorige week meldden we al dat er een aantal nieuwe 3D Blu-ray films op komst zijn, waaronder Avatar 3D en diverse Disney klassiekers. Toch is het ook interessant om te kijken wat er nu of binnenkort te krijgen is, zeker met de wat koudere maanden voor de deur. Mocht je een 3D TV en een 3D Blu-ray speler hebben dan zijn de 3D versies van onder meer Titanic en Kung Fu Panda interessant.

Uit de 170 titels die op 3D Blu-ray nu beschikbaar zijn of binnen een paar weken verschijnen, hebben wij een lijst met de toppers van dit moment samengesteld. Hieronder vind je de nieuwste 3D Blu-ray films van dit moment die ook een must-have zijn voor elke 3D Blu-ray collectie. Onder elke film vind je de beschrijving van de betreffende distributeur.

Must-have 3D Blu-ray films

Cars 2 3D

De twee vrienden, raceauto en ster Bliksem McQueen en de weergaloze takelwagen Takel, ontdekken spannende nieuwe plekken wanneer ze naar het buitenland gaan om mee te doen aan de allereerste Wereld Grand Prix, waar zal blijken wie de snelste auto ter wereld is. Maar de weg naar het kampioenschap zit boordevol gaten, omleidingen en hilarische verrassingen wanneer Takel in een eigen intrigerend avontuur verstrikt raakt: internationale spionage!

Happy Feet 2 3D

ln Happy Feet heeft Mumble’s zoon Erik in een wereld vol met zang en dans zijn eigen “ding” nog niet ontdekt. Als de keizerpinguïns door een enorme ijsberg worden afgesloten van de buitenwereld, moeten de grote en kleine bewoners van Antarctica samenwerken om ze te redden… en vindt Erik eindelijk zijn eigen groove.

Titanic 3D

Het spectaculaire meesterwerk van James Cameron, dat bekroond werd met 11 Acadamy Awards, is nu ge-remastered op 3D Blu-ray met exclusief bonusmateriaal. Rose (Kate Winslet) is een jonge, welgestelde vrouw die gevangen zit in een verstikkende wereld met een arrogante verloofde. Jack (Leonardo DiCaprio), een charmante, ruimdenkende artiest, steelt het hart van Rose tijdens een cruise op het schip R.M.S. Titanic. Wanneer het schip een ijsberg raakt, verandert de reis van de geliefden in een adembenemende race om te overleven.

John Carter 3D

In de film, gebaseerd op de roman van Edgar Rice Burroughs, wordt de oorlogsmoeë John Carter, een voormalig legercommandant, op onverklaarbare wijze naar Mars getransporteerd, waar hij tegen wil en dank in een episch conflict verwikkeld raakt. De wereld staat op het randje van de ondergang, en wanneer Carter zich realiseert dat het lot van Barsoom en de bewoners in zijn handen ligt, vindt hij zijn menselijkheid weer terug.

Kung Fu Panda 2 3D

Po is groot, een beetje onhandig en een heel enthousiast type, en een grote fan van een bijzondere vechtsport, het geheimzinnige kungfu. Daar droomt hij van tijdens zijn werk in de bamiwinkel van zijn ouders. Dan gebeurt er iets totaal onverwachts: Po wordt door een onbegrijpelijk toeval verkozen tot leerling bij de vermaarde kungfuleraar meester Shifu. Opeens werkt Po zich in het zweet naast zijn idolen Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder. Meester Shifu, de belangrijkste trainer in de wereld van het kungfu, geeft de onelegante Po gelukkig wat extra aandacht. Dan komen de leden van het kungfugezelschap er achter dat de verraderlijke sneeuwluipaard Tai Lung naar hen op weg is. De enige die het gezelschap kan redden van die gevaarlijke Tai Lung is de vriendelijke reuzenpanda Po. Kan Po zijn droom, kungfumeester worden, nu verwezenlijken? Po gaat er met hart en ziel tegenaan, en met zijn volle gewicht. Dan ontdekt hij een van belangrijkste principes van het duizenden jaren oude kungfu: je zwakheden zijn tegelijkertijd ook je sterke punten.

Prometheus 3D

Ridley Scott (Alien, Blade Runner) keert terug naar de wereld van sciencefiction, een genre dat onder zijn invloed groot geworden is. In Prometheus reist een team van wetenschappers en ontdekkingsreizigers naar de donkerste uithoeken van het heelal op zoek naar de oorsprong van de mensheid. Maar wat ze daar aantreffen, kan al het leven op aarde in gevaar brengen. Dit leidt tot een angstaanjagende strijd om de toekomst van het menselijke ras veilig te stellen!

Harry Potter and the Deathly Hollows: Part 2 3D

In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op het spel, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

Hugo 3D

Als de vindingrijke en slimme Hugo ontdekt dat zijn overleden vader een geheim heeft achtergelaten, begint hij aan een zoektocht die alles verandert voor de mensen om hem heen, en hem hopelijk een fijn en veilig thuis zal bezorgen.

Pirates of the Carribean: On Stranger Tides 3D

Wanneer Jack tegen een vrouw uit zijn verleden aanloopt (Penélope Cruz), weet hij niet of het liefde is, of dat ze een meedogenloze oplichter is die hem alleen gebruikt om de legendarische Fontein van de Eeuwige Jeugd te vinden. Wanneer Jack onverwachts aan boord komt van het schip van de meest gevreesde piraat ooit, weet hij niet waar hij banger voor moet zijn: Blackbeard (Ian McShane) of de vrouw uit zijn verleden.

The Journey 2 3D

In dit vervolg op de hitfilm Journey to the Center of the Earth ontvangt de 17-jarige Sean (opnieuw gespeeld door Josh Hutcherson) een gecodeerd noodsignaal van een mysterieus eiland – een plek met vreemde en gevaarlijke levensvormen, dodelijke vulkanen en verbazingwekkende geheimen! Sean besluit naar het eiland af te reizen. Na vergeefse pogingen om hem tegen te houden, sluit zijn stiefvader (Dwayne Johnson) zich uiteindelijk bij hem aan. Samen met een helikopterpiloot (Luis Guzmán) en zijn mooie, eigenzinnige dochter (Vanessa Hudgens) gaan ze op zoek naar de eenzame eilandbewoner. Haast is wel geboden, want het eiland dreigt door aardschokken in zee te verdwijnen en al zijn schatten met zich mee te nemen.

The Darkest Hour 3D

Een onverklaarde wereldwijde ramp zorgt ervoor dat elektronische apparaten overal ter wereld uitvallen. Wat volgt is chaos. Een onbekend ras van buitenaardse wezens met een bovennatuurlijke controle over de elektriciteit start met een grootscheepse aanval op de mensheid. In Moskou zoekt een groep jonge stedelingen dekking onder de grond.

3D Blu-ray films kopen

De bovengenoemde 3D Blu-ray films zijn (binnenkort) te koop bij onder andere;

Bol.com
FreeRecordShop
Wehkamp

 • Delen:

Reacties

 1. Erwin
  18 januari, 2013 om 0:29

  Men in Black 3 mag ook niet in het lijstje ontbreken.
  Dat vind ik tenminste..

 2. Bazz1975
  20 september, 2012 om 17:06
 3. Bazz1975
  20 september, 2012 om 16:49

  Avatar zeker een aanrader!!!

 4. Johan
  19 september, 2012 om 19:19

  Uit dit lijstje kies ik ( hoeft niet meer want heb hem al) Hugo.
  Tot nu toe mooiste 3D en bovendien een prachtig ontroerend verhaal.
  Cars was ook helemaal in orde op 3D en de rest van het lijstje kan me ook wel bekoren en denk er nog enige van aan te schaffen.
  Slechtste die ik dit jaar in de bioscoop gezien heb staat er hier gelukkig niet tussen, het was de herwerkte 3D remake van Star wars. Die vond ik echt niks, Lucas mag verlegen worden.

 5. Patrick
  17 september, 2012 om 16:15

  Waar kunnen jullie Prometheus 3D al kopen dan? Volgens mij komt deze 3 oktober pas uit.

  • Martijn Chel
   17 september, 2012 om 16:17

   Je hebt gelijk, foutje van mijn kant. Heb het artikel aangepast.

   • Patrick
    17 september, 2012 om 16:42

    Jammer 🙂 Ik dacht misschien hebben jullie een adresje waar hij al verkrijgbaar was xD

   • Martijn Chel
    17 september, 2012 om 16:49

    Helaas 🙂

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.