Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

BBC komt met drie nieuwe ‘big budget’ 3D documentaires

Geschreven door
Geplaatst op19 september 2012, 18:13 Categorie3D Blu-ray

De BBC weet al jaren indrukwekkende en vooral mooie programma’s te maken. Vooral op het gebied van ‘big budget’ documentaires loopt het bedrijf voorop, iets dat we terugzagen in onder meer de indrukwekkende Planet Earth series. De komende twee jaar kunnen we in ieder geval blijven genieten van deze programma’s want BBC Earth heeft drie grote projecten klaarstaan.

De drie nieuwe documentaires zijn Africa 3D: The Wildest Place on Earth, Amazing Bugs! 3D en Sharks! Rulers of the Seas 3D. Alle drie de projecten zijn in 3D gedraaid en worden ook in de bioscoop uitgebracht. Volgens de BBC zijn deze projecten uitermate geschikt voor het grote scherm en 3D door de spectaculaire cinematografie.

Amazing Bugs! 3D moet in 2014 in de bioscoop verschijnen en gaat over de verborgen wereld van de insecten. Africa 3D: The Wildest Place on Earth vertelt het verhaal over een reis door Afrika waarbij alle dieren aan bod komen. Sharks! Rulers of the Seas 3D is zoals de naam al aangeeft een indrukwekkend verhaal over een van de meest angstaanjagende roofdieren ter wereld. De twee laatstgenoemde films verschijnen laat in 2014 of in 2015.

Toch is dat niet alles want BBC Earth heeft ook de films Walking with Dinosaurs 3D en Enchanted Kingdom 3D in ontwikkeling. Deze films moeten in respectievelijk 2013 en 2014 in de bioscoop verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.