Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony komt met nieuwe 3D home cinema projector, VPL-HW50ES

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2012, 18:21 Categorie3D Projectors

Sony introduceert vandaag haar nieuwste Full HD 3D home cinema projector, de VPL-HW50ES. Dit model is de opvolger van de VPL-HW30ES en voorziet in verbeteringen op het gebied van helderheid en kleuren. Om dit te bereiken wordt er onder andere gebruikgemaakt van een aangepaste versie van de unieke ‘RealityCreation’-technologie van Sony.

De contrastverbeteringstechnologie en het ‘Optimised Advanced Iris 3’- algoritme zorgen volgens Sony samen voor een dynamische contrastverhouding van meer dan 100.000:1. De projector realiseert een helderheid van 1700 lm door een verbeterde lichtefficiëntie van de lamp en een verder geoptimaliseerd optisch blok. In combinatie met de nieuwe Bright Cinema- en Bright TV-modus ontstaat een helderheid die 30 procent hoger ligt dan die van het voorgaande model, zonder verlies van kleur.

Digital RealityCreation-technologie is door Sony ontwikkeld voor de 4K home-cinemaprojector VPL-VW1000ES en is nu ook toegepast op de VPL-HW50ES. Deze technologie kan kleuren en beeldkwaliteit verbeteren en waar nodig herstellen. De VPL-HW50ES is niet alleen voorzien van de nieuwste technologie maar bevat ook een aantal functionele upgrades voor verbetering van de gebruiksvriendelijkheid. Deze upgrades omvatten een ingebouwde IR-zender voor aansturing van 3D brillen, uitgebreidere lensverstellingen en een nauwelijks hoorbare ventilatiegeruis van slechts 21 dB.

Sony introduceert de VPL-HW50ES in zowel een zwarte als witte uitvoering. De projector komt eind oktober 2012 op de Europese markt. Een adviesprijs is nog niet bekend.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.