Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung lanceert 75 inch ES9000 3D Smart TV

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2012, 15:01 Categorie3D lcd

Samsung heeft vandaag tijdens de IFA 2012 in Berlijn een nieuw lid aan de 2012 Smart TV familie toegevoegd. En het is niet zomaar een TV, het model heeft namelijk een afmeting van maar liefst 75 inch. Samsung heeft de 75ES9000 uitgerust met de nieuwste technieken, de modernste features en het meest slanke en elegante design. Maar, daar betaal je wel voor.

De UE75ES9000 beschikt eigenlijk over alle features die we kennen van de ES8000 serie maar is een stuk groter. Zo krijg je toegang tot Samsung’s Smart TV platform, kun je de TV middels spraak en bewegingen bedienen, en kun je de TV de komende jaren van de nieuwste technieken en features voorzien middels Samsung’s Smart Evolution Kit. De ES9000 beschikt over een dual-core processor zodat je eenvoudig kunt multitasken. Ook krijg je actieve 3D weergave met twee meegeleverde 3D brillen.

Ook krijg je toegang tot de nieuwste feature; Sound Share. Daarmee kun je de ES9000 laten vergezellen van de hoge kwaliteit audio. De TV maakt namelijk automatisch en draadloos verbinding met de Series 6 en 7 Wireless Audio met Docks van Samsung.

De TV is volgens de fabrikant voorzien van beeldtechnieken die nog verder verbeterd zijn. Zo krijg je onder meer een Full HD LCD paneel met Micro Dimming Ultimate en Precision Black technologie. De kleuren zijn volgens Samsung rijker, het beeldcontrast groter, details nóg scherper en zwart is zwarter dan ooit. Bovendien is het beeld van de ES9000 tot zestig procent helderder dan de ES8000 Serie.

De 75ES9000 3D Smart TV is maar 7.9 millimeter dun en heeft geen zichtbare randen. Aan de bovenzijde van het scherm vind je een ingebouwde HD camera voor videogesprekken, bediening middels gebaren en gezichtsherkenning. Als je de camera wilt verbergen, druk je deze naar beneden en ‘verdwijnt’ hij achter de lijst. Tot slot is de behuizing van de TV afgewerkt met een stijlvolle rose gold finish.

De Samsung ES9000  is per direct verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 7.999 euro inclusief BTW.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.