Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic lanceert 60 inch TX-L60ET5 LCD TV met passief 3D

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2012, 18:10 Categorie3D lcd

We gingen er eigenlijk vanuit dat Panasonic tijdens IFA 2012 geen nieuwe producten zou aankondigen maar de fabrikant heeft ons in ieder geval verrast met een groot formaat LCD TV die aan de huidige line-up wordt toegevoegd. Panasonic ging in de 2012 line-up al voor grotere LCD modellen en dat wordt nu nog eens extra benadrukt met de introductie van de 60 inch TX-L60ET5.

De TX-L60ET5 maakt deel uit van de ET5 serie en als er één ding bijzonder is aan deze serie dan is het wel de passieve 3D weergave. Panasonic is groot voorstander van actief 3D, als sinds de lancering van de eerste 3D TV’s, maar ziet ook in dat de vraag naar de comfortabelere passieve 3D TV’s steeds meer toeneemt. De ET5 serie bestond al uit modellen van 32 inch tot 55 inch maar daar komt nu dus een 60 inch model bij.

De TV beschikt onder meer over een Full HD LCD paneel dat gebruikmaakt van de IPS techniek voor wijde kijkhoeken en een hoge helderheid. Verder krijg je onder meer diverse HDMI en USB aansluitingen, toegang tot Panasonic’s Smart TV platform, ingebouwd Wifi, DLNA streaming en de mogelijkheid de TV te bedienen middels de Remote applicatie van de fabrikant.

De Panasonic TX-L60ET5 moet later dit jaar op de Nederlandse markt verschijnen, de adviesprijs is helaas nog niet bekend.

Benieuwd naar de prestaties van de ET5 modellen en onze ervaringen met de passieve 3D techniek? Lees dan de uitgebreide review van de Panasonic TX-L47ET5.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.