Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG geeft gratis 3D camcorder bij aankoop van een Cinema Screen 3D TV

Geschreven door
Geplaatst op1 augustus 2012, 13:33 Categorie3D lcd

Een van de belangrijkste reden waarom de acceptatie van 3D maar langzaam op gang komt is dat er nog maar weinig 3D content beschikbaar is. Ja, er worden steeds meer 3D Blu-ray films uitgebracht maar kijkend naar Nederlandse TV uitzendingen is het behoorlijk mager. LG komt in ieder geval met een leuke oplossing zodat je zelf 3D content kunt creëren en op je 3D TV kunt weergeven.

Fabrikanten hebben vaak interessante acties die gekoppeld worden aan de nieuwste TV’s en LG heeft deze keer gekozen voor een actie waarbij je een gratis 3D camcorder krijgt. Wanneer je een van de nieuwe Cinema Screen 3D TV’s koopt krijg je DVX-5F9 camcorder cadeau en daarbij nog eens 100 euro vakantiegeld. Hiermee kun je jouw eigen 3D vakantiefilms maken en deze op je Cinema 3D TV weergeven.

De actie geldt alleen voor de nieuwe LM960V, LM860V, LM765S en LM760S modellen. Een overzicht van alle features en functies van deze modellen, en een overzicht van alle laagste prijzen, vind je op deze pagina.

Die actie loopt tot en met 30 september. Meer informatie vind je op de website van LG.  • Delen:

Reacties

  1. g davids
    20 augustus, 2012 om 13:39

    eind april de lg lm 760 gekocht…zo zie je maar weer dat je met het kopen van een nieuw toestel even een paar maanden moet wachten,want dan loop je de leuke acties niet mis!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.