Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Hands-on met de 84 inch Sony KD-84X9005 4K Ultra HD TV

Geschreven door
Geplaatst op31 augustus 2012, 15:56 Categorie3D lcd

Sony heeft IFA 2012 aangegrepen om heel wat nieuwe producten te onthullen, van tablets tot TV’s. Een van de meest opvallende onthullingen was de 84 inch 4K Ultra HD TV met de naam KD-84X9005. Dit model beschikt over een resolutie die vier keer hoger is dan Full HD en 3D weergave middels de passieve 3D techniek. The Verge is bij Sony langsgegaan en heeft onderstaande hands-on video gemaakt.

Hands-on video Sony KD-84X9005

Uit de eerste ervaringen kunnen we halen dat Sony heel wat geïnvesteerd heeft in de ontwikkeling van deze TV. Beelden worden haarscherp weergegeven en zelfs de audioweergave is van hoge kwaliteit. Sony heeft dan ook 10 speakers van elk 50 Watt geïntegreerd voor een ‘3D sound’ geluid. 4K materiaal is nog niet of nauwelijks te krijgen maar volgens Sony wordt daar hard aan gewerkt. De fabrikant zelf brengt binnenkort 4K camcorders op de markt en heeft reeds een Blu-ray speler met 4K upscaling gelanceerd, de BDP-S790.

De KD-84X9005 moet dit jaar nog te koop zijn maar zal voornamelijk interessant zijn voor diegenen die een behoorlijk ruim budget hebben. Sony heeft nog geen prijs bekend gemaakt maar 15.000 euro zal wellicht nog aan de lage kant zijn.

Lees meer over de Sony KD-84X9005 met passieve 3D weergave en een 4K resolutie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.