Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

De beste 3D TV’s van 2012 en 2013, volgens EISA

Geschreven door
Geplaatst op15 augustus 2012, 14:33 Categorie3D lcd

De EISA Awards worden elk jaar uitreikt voor de meest innovatieve en best presterende consumentenelektronica producten. Ook dit jaar zijn de prijzen weer uitgereikt en hebben nagenoeg alle grote fabrikanten een award gekregen voor een product. Net als vorig jaar wordt er dit jaar veel aandacht aan 3D gegeven, met onder meer de beste 3D TV en de 3D achievement.

EISA is een Europese organisatie waarbij een vijftigtal gerenommeerde tijdschriften uit 19 verschillende landen bij aangesloten zijn. Journalisten die werkzaam zijn beide deze tijdschriften laten elk jaar weten wat zij van bepaalde producten vinden en nomineren hun favorieten voor een award. Aan de hand hiervan wordt een ranglijst samengesteld waar vervolgens de winnaars uit gekozen worden.

Bij de EISA Awards wordt er niet alleen naar TV’s gekeken, ook andere productgroepen als receivers, luidsprekers, in-car systemen, camera’s en smartphones komen aan bod. In dit artikel vind je een overzicht van de LCD, plasma en OLED TV’s die dit jaar in de prijzen gevallen zijn, compleet met een korte quote van de jury. Opvallend is dat de Toshiba 55ZL2 bril-vrije 3D TV een award gekregen heeft voor 3D achievement en dat LG een award gekregen heeft voor de onlangs gepresenteerde OLED TV. Overigens beschikken al onderstaande modellen over 3D weergave.

Meer informatie over de awards en een compleet overzicht van winnaars in alle categorieën vind je op de website van EISA.

LG 55EM970V/975V

European Display Achievement

Quote van de jury

Oled mag dan niet nieuw zijn, LG is wel de eerste fabrikant die alle voordelen ervan aanbiedt in de ideale schermgrootte voor in de woonkamer.

Meer informatie

Lees meer over OLED
Lees meer over LG’s OLED TV

LG 55LM960V

European Smart TV

Quote van de jury

LG is er niet alleen in geslaagd om bruikbare apps te integreren om content van het internet te halen, deze opties zijn ook makkelijk en snel te vinden dankzij de verbeterde Magic Remote met stembesturing.

Meer informatie

Lees meer over Smart TV
Lees meer over de LM960V serie

Panasonic TX-P50VT50

European Plasma TV

Quote van de jury

Als je houdt van de beeldkwaliteit die plasmatechnologie levert, dan is de Panasonic TX-P50VT50 echt de beste keuze.

Meer informatie

Lees meer over de Panasonic VT50 serie
Lees onze review van de VT50 serie

Philips 46PFL9707

European LCD TV

Quote van de jury

Elk jaar opnieuw brengt Philips televisies op de markt met geweldige specificaties, en elk jaar opnieuw verrast het bedrijf met een model dat nog beter presteert.

Meer informatie

Lees meer over de Philips PFL9707 serie
Lees onze review van de PFL9706

Samsung UE46ES800

European Future Proof TV

Quote van de jury

Omdat technologie voortdurend in beweging is, waarderen consumenten een TV die meegaat met zijn tijd. De Samsung UE46ES8000 is het perfecte voorbeeld.

Meer informatie

Lees meer over de Samsung ES8000 serie
Lees onze review van de ES8000 serie

Sony KDL-55HX850

European 3D TV

Quote van de jury

De Sony KDL-55HX850 is de ideale televisie voor liefhebbers van 3d-films. Sony blinkt uit in de techniek die er voor zorgt dat de beeldinformatie bij 3d-beelden per oog goed wordt gescheiden.

Meer informatie

Lees meer over de Sony HX850 serie
Lees onze review van de HX850

Toshiba 55ZL2

European 3D Achievement

Quote van de jury

De Toshiba 55ZL2 is het begin van een nieuw tijdperk in televisietechnologie omdat consumenten voor de eerste keer 3d thuis kunnen ervaren zónder speciaal brilletje.

Meer informatie

Lees meer over de Toshiba 55ZL2
Lees meer over 3D zonder bril

Meer informatie

Meer informatie over de awards en een compleet overzicht van winnaars in alle categorieën vind je op de website van EISA.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.