Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

3D film Nova Zembla op 30 september te zien bij HBO Nederland

Geschreven door
Geplaatst op14 augustus 2012, 12:02 Categorie3D Films

HBO Nederland zendt als eerste TV zender een Nederlandse film in 3D uit. Abonnees met een 3D TV kunnen op zondag 30 september de Nederlandse blockbuster Nova Zembla 3D bekijken. Huishoudens zonder compatibele TV kunnen afstemmen op kanaal HBO 2 waar de film op dat moment in 2D te bekijken is. Daarnaast kan de film via HBO On Demand bekeken worden.

Nova Zembla 3D

Nova Zembla is de eerste Nederlandse 3D productie en was met bijna 900.000 bezoekers een succes in de bioscoop. HBO krijgt in Nederland de primeur voor de Nederlandse 3D film. De film wordt twee keer in 3D vertoond. De première is op zondag 30 september om 20:30 uur op kanaal HBO. Gelijktijdig met de 3D uitzending wordt de film ook regulier uitgezonden op kanaal HBO 2. Een herkansing staat gepland voor woensdag 3 oktober om 20:30 uur op kanaal HBO. Ook dan is de film regulier te bekijken op HBO 2.

Nova Zembla 3D On Demand

Voor iedereen die liever zelf een moment kiest, is de film – zonder additionele kosten – beschikbaar via HBO On Demand (3D en 2D) en HBO GO (2D).

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.