Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Ook Ziggo laat abonnees in 3D naar Olympische Spelen kijken

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2012, 18:45 Categorie3D uitzendingen

Alle digitale TV abonnees van Ziggo kunnen tijdens de Olympische Spelen genieten van (live) 3D content. Ziggo heeft namelijk vandaag laten weten dat al haar klanten met een digitale TV abonnement de komende weken toegang krijgen tot BBC Three en BBC HD. Op het laatstgenoemde kanaal worden een aantal evenementen en de hoogtepunten in 3D uitgezonden.

Digitale TV abonnees van Ziggo konden al naar de BBC 1 en BBC 2 kanalen kijken maar daar komen BBC Three en BBC HD nu dus tijdelijk bij. Deze twee kanalen worden normaal gesproken alleen binnen het TV Plus en TV Extra abonnement getoond. Mocht je een 3D TV hebben dan kun je dus de komende weken in ieder geval één uur per dag wedstrijden in de derde dimensie bekijken. De BBC zal onder meer de openingsceremonie, de 100 meter finale bij de mannen en de afsluitingsceremonie in 3D uitzenden.

De complete 3D programmering van de BBC vind je in dit artikel.

  • Delen:

Reacties

  1. Herrmann
    28 juli, 2012 om 12:15

    I saw the side by side signal but the TV did not recognize it via the Humax digital receiver. So unfortunately no 3D experience. Anything what I can do about it?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.