Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG brengt 3D games naar Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op30 juli 2012, 12:57 Categorie3D Gaming

LG heeft een groot assortiment aan aantrekkelijke en volledig uitgeruste Cinema 3D Smart TV’s maar een overvloed aan interessante 3D content is er helaas nog niet. Om daar wat aan te doen gaat de Koreaanse fabrikant 3D games lanceren voor haar eigen Smart TV platform. Deze games zijn vervolgens op groot scherm in 3D te spelen.

LG heeft een aantal populaire 2D games gekozen en deze omgezet naar 3D. Titels die gelanceerd gaan worden zijn onder meer Air Penguin, Frisbee Forever, Burn The City, Downhill Bowling 2 en Diversion van Unity Technology. Vandaag worden deze vijf titels gelanceerd, volgende maand worden er extra games aan de lijst toegevoegd. Het spelen van deze games kan wanneer de gebruiker een van LG’s passieve 3D brillen opzet. De kan plaatsvinden middels LG’s bewegingsgevoelige Magic Remote afstandsbediening.

De nieuwe selectie 3D games zal beschikbaar zijn via het LG Smart World platform in landen waar betaalde diensten aangeboden worden door LG. In eerste instantie gaat het om het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Rusland, de VS, Canada, Australië, Taiwan, Singapore, de Filipijnen en Korea. Nederlandse bezitters van een LG Cinema 3D Smart TV krijgen vanaf september toegang tot de games.

Bekijk onze review van de LG 47LM670S 3D LCD TV voor een indruk van het Smart TV platform.

 • Delen:

Reacties

 1. Samara
  12 december, 2018 om 7:46

  Enjoying clever is not just about knowing what to do; it is likewise
  about knowing what not to complete.

 2. Pilar
  05 december, 2018 om 11:03

  In the event that you continually bet 10, 25 or 50-cents, you might get several pay-outs, nevertheless they will be tiny.

 3. idm
  07 oktober, 2018 om 16:28

  Very good post. I will be experiencing some of these issues as well..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.