Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

TEG breidt VOD aanbod uit met 3D films van Sony en Warner

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2012, 17:30 Categorie3D Films

Een van de belangrijkste redenen dat de acceptatie langzaam verloopt is het gebrek aan goede 3D content. The Entertainment Group (TEG) is een van de bedrijven die hier verandering in wil gaan brengen en breidt het aanbod van 3D films via haar verschillende Video on Demand diensten binnenkort uit.

TEG heeft inmiddels overeenkomsten gesloten met Sony en Warner voor de vertoning van 3D films flink uit te breiden. Films van Sony die binnenkort aan het aanbod worden toegevoegd zijn onder meer de actiefilm Underworld Awakenings, The Pirates! Band Of Misfits, Amazing Spider-man en Men In Black 3. Van Warner kunnen we films als Journey 2: The Mysterious Island en Wrath Of The Titans verwachten.

Volgens TEG is de vraag naar 3D materiaal groot, iets wat zou blijken uit de groeiende vertoningen van 3D films als Nova Zembla en The Three Musketeers binnen de Video on Demand diensten. TEG kijkt ook verder dan de huidige overeenkomsten en wil binnenkort nog meer grote studio’s en dus grote films strikken.

The Entertainment Group biedt het film aanbod aan onder meerdere namen. Zo kun je op Smart TV’s en Smart Blu-ray spelers van Samsung toegang krijgen via de Movie MAX Online applicatie en biedt KPN het aanbod aan via Videoland On Demand bibliotheek.

Bron: TEG

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.