Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Nintendo lanceert 3DS XL met groter display volgende maand

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2012, 16:00 Categorie3D Gaming

Op 28 juli zal Nintendo in Nederland haar nieuwste mobiele gameconsole lanceren, de 3DS XL. Dit apparaat beschikt nog steeds over het bril-vrije 3D display dat we van de originele 3DS kennen maar het display is een grootte toegenomen. Volgens de fabrikant is het display van de 3DS XL 90 procent groter dan het display van de 3DS.

Toch is dat niet het enige verschil. Nintendo heeft namelijk de batterij verbeterd waardoor je langer met de 3DS XL kunt spelen en de oplader moet bij het nieuwe model apart gekocht worden. Volgens Nintendo drukt dit de prijs weer wat naar beneden en hebben de meeste fans al een eerder draagbaar systeem van de fabrikant. Ook het design is minimaal aangepast met meer afgeronde hoeken.

De 3DS XL beschikt over een 4.88 inch 3D display met een resolutie van 240 bij 800 pixels boven en een 4.18 inch touchscreen met een resolutie van 240 bij 300 pixels onder. De console wordt daarbij met een 4GB SD card geleverd.

De Nintendo 3DS XL zal in de VS te koop zijn voor 199,99 dollar. De Nederlandse prijs is nog niet bekendgemaakt maar deze zal waarschijnlijk rond de 200 euro liggen. Je hebt de keuze uit een rode, zwarte of witte variant.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.