Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Hands-on met de Nintendo 3DS XL (video)

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2012, 12:39 Categorie3D Gaming

Vorige week kondigde Nintendo de nieuwe 3DS XL aan, een portable gameconsole met een display dan volgens de fabrikant 90 procent groter is dan het display van de 3DS. De 3DS XL moet de verkopen een flinke boost geven vooral doordat het grote display het spelen van games een stuk comfortabeler moet maken. In onderstaande video zie je de 3DS XL in actie.

Volgens de Franse website Puissance Nintendo, waar deze video door gemaakt is, is de 3DS XL zeer licht, zorgt het display voor een hoge helderheid met wijde kijkhoeken, en zorgt het grotere display voor een verbeterde 3D ervaring die comfortabeler is voor de ogen. Een nadeel dat genoemd wordt is het gebrek aan vermogen in de speakers. Hoewel de resolutie van het display hetzelfde is gebleven als de resolutie van de originele 3DS is dit volgens de website niet zichtbaar middels een mindere beeldkwaliteit. Er zou zelfs een bepaalde filter gebruikt worden om de zichtbare pixels te verbergen.

De nieuwe console beschikt over een 4.88 inch 3D display met een resolutie van 240 bij 800 pixels boven en een 4.18 inch touchscreen met een resolutie van 240 bij 300 pixels onder. Het apparaat zal in de VS te koop zijn voor 199,99 dollar. De Nederlandse prijs is nog niet bekendgemaakt maar deze zal waarschijnlijk rond de 200 euro liggen. Je hebt de keuze uit een rode, zwarte of witte variant.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.