Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

EK wedstrijden in 3D bekijken? Dat kan in Scheveningen

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2012, 16:20 Categorie3D uitzendingen

LG is de sponsor van het RTL 4 televisieprogramma Voetbal International-Oranje en maakt het vanaf eind deze week mogelijk om de EK wedstrijden in 3D te bekijken in het LG 3D Supportershome in het Kurhaus. Daarnaast levert LG de nieuwste LG 3D televisies aan circa 40 strandpaviljoens in Scheveningen, die te herkennen zijn aan de oranje LG beachflag voor de deur.

“Voetbal kijk je het liefst samen, of dat nu thuis op de bank is of hier in het prachtige Scheveningen” vertelt Tamara Kroon, Product Marketeer van LG Electronics Benelux. “LG zorgt er voor dat alle supporters de wedstrijden in Scheveningen maximaal kunnen beleven. In het Supportershome en in de diverse strandpaviljoens bekijk je de wedstrijden zelfs in 3D, zodat het voelt alsof je zelf in het stadion aanwezig bent!”

Het LG 3D Supportershome is, evenals de studio van VI-Oranje, gevestigd in het Kurhaus. Supporters kunnen samen een wedstrijd in 3D op de LG Cinema Screen TV’s ervaren onder het genot van bier en bitterballen. Een unieke ervaring die exclusief beschikbaar is voor een selecte groep supporters. Zo zijn er  kaarten te winnen via de website van de VI-Oranje 3D voetbalgame en daarnaast krijg je bij aankoop van iedere Cinema Screen televisie van LG twee toegangskaarten gratis.

Voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn in het LG 3D Supportershome is er de mogelijkheid om de EK wedstrijden in de strandpaviljoens van Scheveningen te kijken.

 • Delen:

Reacties

 1. Ruben
  10 juni, 2012 om 20:02

  Gemiste kans van alle providers om 3D niet in de huiskamers te brengen. Nu is de tijd om 3D te promoten i.c.m. sportevenementen. Daar leent 3D zicht het beste voor. Tja, wellicht toch een geld kwestie.

 2. piet
  08 juni, 2012 om 23:32

  waarom kan je wel 3d in shreveningen in een paveljoen kijken en niet thuis op je lg 3d tv

  • Martijn Chel
   08 juni, 2012 om 23:47

   Tja, dat regelt LG allemaal. Die hebben afspraken met providers uit het buitenland om het signaal door te sturen. Jij als consument bent afhankelijk van je eigen provider.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.