Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Een overzicht van alle nieuwe (3D) LCD en plasma TV’s voor 2012

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2012, 17:38 Categorie3D Blu-ray

Tijdens de CES 2012 afgelopen januari kregen we heel wat mooie en interessante producten voorgeschoteld van de grotere fabrikanten en de meeste van deze producten zijn inmiddels in Nederland gearriveerd. Voor een compleet overzicht van alle gelanceerde modellen hebben we een speciale pagina samengesteld waarop de grootste merken te vinden zijn.

Op de ‘3DTV overzicht 2012‘ pagina vind je een overzicht van artikelen waarin de in 2012 gelanceerde LCD TV’s, plasma TV’s, Blu-ray spelers en home cinema systemen van Panasonic, Samsung, LG, Sony, Philips en Sharp te vinden zijn. Deze artikelen zijn ook voorzien van een overzicht met de laagste realtime prijzen van Nederlandse online winkels per product.

Neem dus een kijkje op de ‘3DTV overzicht 2012‘ pagina en vind je alle specificaties en prijzen van onder meer de high-end Panasonic VT50 plasma TV serie, de Samsung ES8000 LCD TV serie, de nieuwe Sony HX850 serie en de Philips PFL80007 serie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.