Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sharp lanceert XV-Z30000 home cinema 3D projector

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2012, 15:30 Categorie3D Projectors

Sharp lanceerde vorig jaar al een aantal 3D projectoren voor het ultieme home cinema systeem en vandaag wordt een nieuw model aan het assortiment toegevoegd. De XV-Z30000 is volgens Sharp uitermate geschikt voor het creëren van een echte thuisbioscoop en zorgt voor een realistische 3D ervaring.

De nieuwe 3D Full HD projector van Sharp maakt gebruik van de DLP-technologie en wordt geleverd met twee paar actieve 3D-shutterbrillen. Dankzij een contrastratio van 50.000:1 en een lichtopbrengst van 1.600 ANSI-lumen, moet de projector volgens de fabrikant zeer heldere beelden met levensechte kleuren weergeven. De uitgebreide functionaliteit van de XV-Z30000 is de projector vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele home cinema ervaring. Door de uitgebreide en volledig gemotoriseerde zoom- en lens-shift-functie is de projector eenvoudig te installeren in nagenoeg iedere ruimte.

De projector beschikt daarnaast over twee HDMI ingangen, een RS-232C-poort en een LAN poort voor beheer via het netwerk. Tevens is een laag energieverbruik gewaarborgd, dankzij diverse energiebesparende functies, zoals een laag stroomverbruik in standby en een langere levensduur van de lamp bij gebruik in eco modus. De levensduur van de projectielamp (250 watt) bedraagt ongeveer 3.000 uur (Eco + Quiet ingeschakeld).

Standaard wordt een set van twee 3D brillen, een IR-zender, IR-zenderkabel en afstandsbediening meegeleverd. De XV-Z30000 is per direct beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van 4.999 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.