Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Nieuwe LG IPS TV’s kunnen als (3D) TV of PC monitor gebruikt worden

Geschreven door
Geplaatst op30 mei 2012, 15:16 Categorie3D lcd

LG heeft deze week een nieuwe serie IPS LCD TV’s gelanceerd die gebruikt kunnen worden als (3D) TV of als monitor voor je PC. Zowel de LG DM2752 als de M2752 is uitgerust met een IPS LCD display voor wijde kijkhoeken en een hoog contrast. De DM2752 beschikt daarnaast over LG’s Cinema 3D technologie voor (passieve) 3D weergave.

Middels de 3D functie is het ook mogelijk om games in Dual Play modus te spelen waarmee elke speler in een two-player game een fullscreen beeld voorgeschoteld krijgt. Daarbij beschikken de modellen over een Picture-in-Picture (PiP) waardoor het mogelijk is om TV te kijken terwijl je aan het werk bent. Externe apparaten zijn aan te sluiten via een van de twee HDMI poorten en via de USB aansluiting is het mogelijk content die op een USB stick staat te bekijken.

De LG 24 inch DM2752 zal in juli op de markt verschijnen. De 24 inch M2752 verschijnt momenteel in de eerste Europese landen. Over de adviesprijzen van de TV’s is nog niks bekend.

Bron: Techradar

  • Delen:

Reacties

  1. Wimv overveld.
    02 september, 2018 om 15:17

    Kan u mij aan een instuciboekje sturen ikben het mijne. Kwijt ik dank u erhartelijk voor Zijn er koste aan verbonden dan hoor ik dat graag ps het isvoor de 3d speler van sony b d p s590

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.