Eurosport zendt Roland Garros toch in 3D uit

17 mei 2012 1 Minuut 2 Reacties
Roland-Garros-3D

Net als vorig jaar zal het Franse Roland Garros tennistoernooi door Eurosport in 3D uitgezonden worden. In eerste instantie zou Eurosport de 3D uitzending van roland Garros schrappen in verband met de Olympische Spelen in Londen, maar hier komt de omroep nu op terug. Naast Roland Garros zullen ook de hoogtepunten van de Olympische Spelen in 3D uitgezonden worden.

Ook Panasonic is dit jaar wer betrokken bij de 3D uitzending van Eurosport en de kans is dan ook groot dat bepaalde winkels die Panasonic TV’s verkopen het toernooi in 3D zullen tonen. Alle wedstrijden die tijdens het toernooi plaatsvinden worden in 3D op het tijdelijke Eurosport 3D kanaal uitgezonden. In de UK valt Eurosport 3D onder Sky, een van de grotere digitale TV aanbieders. Of ook Nederland in 3D van Roland Garros kan gaan genieten is nog onduidelijk. Wel wordt het toernooi in HD uitgezonden bij Eurosport HD.

De kans dat de Olympische Spelen in Nederland in 3D uitgezonden worden is een stuk groter. Eurosport zou momenteel in gesprek zijn met diverse TV aanbieders voor de doorgave van het 3D kanaal.

Bron: TotaalTV

Reacties (2)