Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony PlayStation 3D display / monitor te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 april 2012, 14:32 Categorie3D Gaming

We hebben het al vaak over de Playstation 3D monitor van Sony gehad maar helaas was het onderwerp meestal vertragingen. Inmiddels is het display, dat door Sony geoptimaliseerd voor het spelen van 3D games, gearriveerd in Nederland en te koop bij verschillende online winkels.

De PlayStation 3D monitor is een 24 inch LCD monitor met Edge Lit LED achtergrondverlichting, een Full HD 108p resolutie, een contrast ratio van 5.000:1, twee HDMI ingangen, twee speakers en een subwoofer, en de zogenaamde quad-speed frame sequential display technology die moet zorgen voor minimale crosstalk problemen. Bij de monitor worden twee active shutter 3D brillen geleverd. Naast het spelen van 3D games kan de monitor ook gebruikt worden als 2D display en 3D TV voor het bekijken van 3D films.

De monitor is inmiddels bij verschillende Nederlandse winkels te koop, ook in meerdere varianten. Zo heeft Bol.com de 3D monitor inclusief twee 3D brillen en de games Killzone 3 en GT5 Platinum momenteel op voorraad. Hiervoor betaal je 599 euro. Bij Wehkamp kun je de monitor bestellen voor 499 euro maar dan krijg je alleen de game Resistance 3 meegeleverd. Monitorstore.nl heeft de monitor nu niet op voorraad (binnen een week weer) maar biedt het pakket van Bol.com aan voor 499 euro.

 • Delen:

Reacties

 1. divya
  19 november, 2014 om 21:59

  Laat iets weten Aub?

 2. divya
  19 november, 2014 om 21:59

  Ben wel geïnteresseerd hoeveel kost het tarief? Alvast Danku groeten
  Divya.

 3. Tarzan
  23 april, 2012 om 18:45

  Wat deze TV interessant maakt is dat er per bril individueel informatie kan worden verwerkt. Hierdoor is het mogelijk om een game te spelen met 2 spelers zonder split screen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.