Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips introduceert BDP3380 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op4 april 2012, 16:45 Categorie3D Blu-ray

Na de introductie van de BDP7700 3D Blu-ray spelers met 4K upscaling komt Philips met een iets minder geavanceerd model dat nog wel beschikt over 3D weergave. De BDP3380 heeft een apart design meegekregen dat in menig woonkamer niet zal misstaan en is daarbij maar 3,8 centimeter dik.

De Philips BDP3380 kan omgaan met nagenoeg elk disc formaat, zoals CD, DVD, SVCD, Blu-ray en 3D Blu-ray. Daarnaast bevindt zich aan de voorzijde van de speler een USB aansluiting voor het afspelen van fysieke media. Helaas beschikt de speler niet over ingebouwd Wifi waardoor je het zult moeten doen met de ethernet aansluiting op de achterzijde. Daar vinden we ook een HDMI aansluiting, een digitale audio-uitgang en een composiet aansluiting.

Qua audio kan de BDP3380 omgaan met audioformaten als Dolby True HD en DTS 2.0. De bediening van het apparaat kan via de meegeleverde afstandsbediening of een applicatie op je smartphone. Helaas is het niet mogelijk 2D materiaal naar 3D te laten omzetten maar wel wordt SD materiaal middels upscaling naar HD omgezet.

De Philips BDP3380 moet binnenkort in Nederland verschijnen voor een adviesprijs van 139 euro.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.