Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG lanceert 3D World applicatie voor Cinema 3D Smart TV’s

Geschreven door
Geplaatst op16 april 2012, 14:48 Categorie3D lcd

LG heeft vandaag de wereldwijde lancering van de 3D World applicatie voor haar Cinema 3D Smart TV’s aangekondigd. Middels deze app, die als soort van kaart verschijnt op het Home Dashboard van de TV’s, krijg je toegang tot een grote bibliotheek aan 3D content zoals entertainment, sport, lifestyle en content voor kinderen.

De 3D World is gebaseerd op de originele 3D Zone Smart TV app die vorig jaar gelanceerd werd maar biedt een grotere hoeveelheid content en een nieuw design. De 3D content wordt volgens LG in hoge kwaliteit aangeboden en moet de weergave van onder meer sportwedstrijden en documentaires nog dynamischer, levendiger en spannender maken. Er is volgens LG voor ieder wat wils te vinden in de 3D World app, van reizen en koken tot kinderen en sport. Daarbij zal de bibliotheek de komende maanden flink uitgebreid worden.

De 3D World applicatie is beschikbaar voor de LG Cinema 3D Smart TV’s uit 2011 en 2012. Alleen de 2012 modellen beschikken over de ‘kaart weergave’ op het Home Dashboard.

Bekijk de volledige 2012 LCD Tv line-up van LG in dit artikel. De 2012 plasma TV’s vind je in dit artikel.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.