Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG komt deze maand met spraakbediening voor de Magic Remote

Geschreven door
Geplaatst op5 april 2012, 16:14 Categorie3D Accessoires

LG heeft voor 2012 een zeer interessante TV line-up gepresenteerd met een aantal interactieve features. Zo kun je de TV’s met bewegingen en spraak bedienen. Deze laatste feature kon niet meer standaard op de modellen geleverd worden dus rolt LG deze maand nog een update uit die het mogelijk maakt de TV via de Magic Remote te bedienen.

De Magic Remote is het belangrijkste element voor de interactieve bediening van de TV’s. Je kunt met deze afstandsbediening zwaaien om bepaalde functies uit te voeren, je kunt de afstandsbediening richten op het scherm om hem als cursor te gebruiken, en je kunt functies uitvoeren door iets in te spreken in de ingebouwde microfoom. Zo kun je bijvoorbeeld naar TV content zoeken of een applicatie openen.

De LG TV’s die na april verscheept worden beschikken standaard over de stembediening. Voorlopig is de bediening helaas alleen mogelijk in het Engels. LG heeft nog niet laten weten of hier in de toekomst ook Nederlands aan toegevoegd wordt.

De  Magic Remote wordt alleen bij de high-end modellen geleverd. Bekijk de complete LG LCD TV line-up in dit artikel en de plasma TV line-up in dit artikel.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.