Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Coolblue lanceert online winkel voor TV’s

Geschreven door
Geplaatst op3 april 2012, 17:14 Categorie3D lcd

Winkelketen Coolblue heeft al heel wat verschillende winkels gelanceerd de afgelopen jaren en daar is sinds gisteren een nieuwe bij gekomen. TVStore.nl richt zich puur op TV’s en dan vooral op modellen van de grotere merken als Panasonic, Samsung, Philips, Sony en LG. Coolblue wil met deze winkel de beste TV’s voor lage prijzen en met een goede service aanbieden.

Momenteel zijn er al een groot aantal 2012 modellen bij TVStore.nl te vinden, waaronder de Panasonic 2012 plasma TV’s en de Samsung 2012 LCD TV series. Dit aanbod zal de komende weken en maanden volgens Coolbue verder uitgebreid worden en in de toekomst worden er ook meerdere merken als Toshiba en Sharp verwacht. Neem een kijkje op TVStore.nl voor complete TV assortiment. Bij Coolblue kun je ook terecht voor onder meer home cinema apparatuur en Blu-ray spelers.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.