Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Toshiba Qosmio onthult X870 3D gaming laptop

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2012, 13:43 Categorie3D Gaming

Toshiba heeft vandaag een nieuwe 3D gaming laptop onthuld in de vorm van de Qosmio X870. Dit model beschikt over een Full HD display met een formaat van 17.3 inch en Nvidia’s “next generation” GPU’s. SD content gaan omgezet worden naar HD en 2D materiaal kan omgezet worden naar 3D.

Verder beschikt de Qosmio X870 over Intel Core Sandy Bridge processors, een 2TB HDD of hybride SSD opslaggeheugen, USB 3.0 poorten (waarvan er twee actief blijven als de laptop uitstaat), HDMI, Wifi, ethernet, Bluetooth 4.0 en een apart rood/zwart design. Je kunt ook nog kiezen uit een Blu-ray of DVD drive en wat betreft de audio krijg je Harmon Kardon stereo speakers met virtual 3D sound ondersteuning.

Helaas beschikt de laptop niet over een autostereoscopisch 3D display en moet je het dus doen met de meegeleverde Nvidia 3D Vision bril. De Qosmio X870 moet ergens in het tweede kwartaal op de markt verschijnen maar voor welke prijs is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.