Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Toshiba lanceert TL933 serie 3D LCD TV’s

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2012, 14:52 Categorie3D lcd

Toshiba heeft vandaag een nieuwe serie high-end LCD TV’s gelanceerd, compleet met 3D weergave. De TV’s uit de TL933 serie zijn voorzien van een Full HD 16:9 LCD paneel met Edge Lit LED achtergrondverlichting en een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, plus de mogelijkheid om 2D materiaal automatisch naar 3D te laten omzetten.

De TL933 serie wordt zonder active shutter 3D brillen geleverd en verkrijgbaar in drie schermgroottes: 80 cm (32 inch), 102 cm (40 inch) en 117 cm (46 inch). Dankzij de toegepaste LED backlight technologie zijn de modellen zeer slank en energiezuinig. Behalve over twee USB en vier HDMI poorten beschikken de modellen over een ingebouwde tuner voor DVB-T en DVB-C. Verder biedt de TL933 eenvoudig toegang tot een scala aan multimediacontent via internet.

In aanvulling op de Full HD resolutie worden de TV’s uit de nieuwe TL933 serie geleverd met de 200 Active Motion & Resolution (AMR) technologie. Deze technologie moet zorgen voor scherpe, vloeiend bewegende beelden, met name bij het kijken naar sportuitzendingen en actiefilms. AutoView past continu de beeldscherminstellingen aan de helderheid van de TV omgeving aan.

Via een USB kabel of de (separaat verkrijgbare) Toshiba Wi-Fi USB-dongel kun je met een TL933 Smart TV eenvoudig het internet op en krijg je toegang tot Toshiba Places, Toshiba’s online-portaal dat toegang geeft tot een schat aan content door middel van apps. Zo krijg je toegang tot onder meer on-demand films van Acetrax, Maxdome en Viewster, miljoenen YouTube- en Dailymotion-video’s, muziek van iConcerts en Aupeo!, TV diensten als BBC iPlayer en Euronews en sociale netwerken als Facebook en Twitter. Daarnaast kunnen kijkers browsen door de MediaGuide van Rovi, met gedetailleerde programmaoverzichten, speciale aanbiedingen en aantrekkelijke achtergrondinformatie over acteurs, films en TV uitzendingen.

Via de twee USB poorten kun je de TL933 verbinden met een USB stick of externe harde schijf om video’s en afbeeldingen te bekijken, terwijl je via de stereospeakers met Dolby Digital Plus naar muziek kunt luisteren. Dankzij de geïntegreerde USB Video Recording functie kun je een externe HDD aan de TV koppelen om naar je favoriete TV uitzendingen te kijken. Via de vier HDMI poorten kun je onder meer een gamingconsole of Blu-ray speler op het toestel aansluiten.

Toshiba TL933 serie

 • Full HD 16:9 LCD-paneel met EDGE LED-backlight, 1.920 x 1.080 pixels
 • 3D-ready, Active Shutter 3D, conversie van 2D naar 3D
 • 200 Active Motion & Resolution (AMR)
 • AutoView
 • 4 x HDMI, 2 x USB
 • Wi-Fi®-ready via optionele USB-dongel
 • USB Video Recording*
 • Smart-TV met toegang tot Toshiba Places
 • TL933: digitale tuner (DVB-T, DVB-C)
 • Kleur: zilvergeborsteld metaal
 • Beeldschermformaat: 32TL933: 80 cm (32”), 40TL933: 102 cm (40”), 46TL933: 117 cm (46”)

Beschikbaarheid en prijzen

De TV’s uit de TL933 serie zijn naar verwachting leverbaar in het tweede kwartaal van 2012. De adviesprijzen zijn op dit moment nog niet bekend. • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.