Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Toshiba lanceert BDX4350KE 3D Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2012, 15:18 Categorie3D Blu-ray

Toshiba heeft vandaag een nieuwe 3D Blu-ray speler aangekondigd in de vorm van de BDX4350KE. De beschikt onder meer over toegang tot verschillende online diensten en DLNA certificering voor het draadloos streamen van bestanden binnen je thuisnetwerk.

Daarnaast is de BDX4350KE Wifi-Ready waardoor je een Wifi dongle van Toshiba aan kunt sluiten voor draadloos toegang tot het internet. Dankzij de Toshiba REGZA-Link technologie kun je de speles met dezelfde afstandsbediening aansturen als het HDMI-CEC compatible TV of home entertainmentsysteem. De speler is ook te bedienen via de Toshiba AppsConnect applicatie die beschikbaar is voor mobiele apparatuur gebaseerd op iOS of Android.

Daarnaast ondersteunt de Blu-ray speler audio CD’s en DVD’s, terwijl de USB poort het mogelijk maakt om een extern USB opslagmedium aan te sluiten. Hiermee kun je mediabestanden in formaten als MKV, DivX, JPEG en MP3 weergeven.

Toshiba BDX4350KE

 • 1080p Full HD
 • Blu-ray 3D Playback
 • Dolby True HD
 • Inclusief Acetrax Movies, YouTube en Picasa
 • DLNA Certified
 • Ethernet LAN, Wifi ready
 • BD Live (Profile 2.0)
 • Ondersteunt MKV, DivX, MP3 en JPEG
 • USB-poort
 • REGZA-Link (HDMI-CEC)
 • Toshiba AppsConnect-applicatie
Naast deze Blu-ray speler heeft Toshiba ook 2D Blu-ray spelers geïntroduceerd.

Beschikbaarheid en prijzen

Toshiba’s nieuwe Blu-ray spelers zijn naar verwachting leverbaar vanaf het tweede of derde kwartaal van 2012. De adviesprijzen zijn op dit moment nog niet bekend.
 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.