Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony KDL-46HX750 3D LCD TV

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2012, 15:00 Categorie3D lcd

Sony doet het in 2012 iets rustiger aan dan voorgaande jaren en introduceert maar twee nieuwe LCD TV series in het high-end segment, welke ook beschikken over 3D weergave. Wel heeft Sony naar eigen zeggen de beeldkwaliteit naar een nog hoger niveau weten te tillen door onder meer een nieuwe X-Reality Pro Engine en het Motionflow XR systeem.

De Sony HX750 serie valt net onder de HX850 serie en wijkt op een aantal kleine punten af van de hogere serie. Zo is de HX750 serie onder meer te koop in een 32 inch versie. Verder maakt de HX750 serie gebruik van een 400Hz beeldtechniek terwijl de HX850 serie een 800Hz beeldtechniek gebruikt en is de local dimming techniek ingewisseld voor de frame dimming techniek. Ook de X-Reality Pro Engine is vervangen door een ‘normale’ X-Reality Engine. Daarnaast is de HX750 serie qua design iets minder elegant dan de HX850 serie.

Wel beschikt de HX750 serie nog steeds over 3D weergave middels de actieve 3D techniek, Sony’s Bravia Internet Video platform en diverse aansluitingsmogelijkheden voor fysieke media en de mogelijkheid om opnamen te maken op een externe USB HDD.

Sony HX750 serie modellen

Samsung KDL-46HX750 specificaties en features

Beeld

 • 46 inch
 • Full HD (1080p)
 • Full HD 3D
 • 2D naar 3D conversie
 • X-Reality
 • Dynamic Edge LED Frame Dimming
 • Motionflow XR 400 Hz

Audio

 • 2x 10 Watt (RMS)
 • Front Surround 3D

Features

 • Monolithisch design
 • Bravia Internet Video / Widget platform
 • Web browser
 • Track ID (Gracenote)
 • Skype Ready
 • USB HDD opnamen

Connectiviteit

 • Digitale TV Tuner: DVB-T / C / CI+ / S2
 • Ingebouwde Wifi module
 • DLNA
 • 4 HDMI 1.4a aansluitingen
 • 2 USB aansluitingen
 • Ethernet aansluiting

Prijs en lanceerdatum

 • Adviesprijs: 1.300 euro
 • Verkrijgbaar in april 2012

Meer informatie

Bekijk de complete LCD TV line-up van Sony voor 2012
Lees het archief over de Sony HX750 serie

Prijzen

 • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.