Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic lanceert zes Smart Network 3D Blu-ray home cinema sets

Geschreven door
Geplaatst op6 maart 2012, 16:34 Categorie3D Sets

Panasonic Nederland kondigt vandaag zes nieuwe 3D Blu-ray home cinema systemen aan, allen voorzien van de zogenaamde Smart Network functie. Het topmodel, de SC-BTT590 (hierboven afgebeeld), zagen we vorige week al voorbij komen maar daarnaast komt Panasonic ook met de SC-BTT490, SC-BTT290, SC-BTT282, SC-BTT190 en SC-BTT182 3D Blu-ray home cinema systemen.

Alle zes de home cinema sets beschikken over Panasonic’s Viera Connect TV platform dat gebaseerd is op cloud technologie. Hiermee krijg je toegang tot een grote hoeveelheid applicaties en diensten. Ook is verbinding mogelijk met Twitter, Facebook, YouTube en Skype. Daarnaast krijg je een een uitgebreid assortiment aan slimme functies zoals Smartphone Remote Control, DLNA streaming binnen je thuisnetwerk en Digital Music Connection voor iPods en iPhones. Deze laatste techniek zorgt voor een minimale vermindering van de geluidskwaliteit.

Panasonic SC-BTT490

Het volledige assortiment is standaard voorzien van Cinema Surround technologie, een nieuwe technologie van Panasonic die volgens de fabrikant een fantastische surround sound moet produceren waardoor het lijkt alsof je in de bioscoop zit. De SC-BTT590, SC-BTT490, SC-BTT290 en SC-BTT190 beschikken over de zogenaamde 3D Cinema Surround techniek. Hierbij zorgt Panasonic’s eigen Direction Perception Control technologie ervoor dat het lijkt of alle geluiden en effecten vanuit verschillende richtingen komen. 2.1-kanaals Cinema Surround Plus is beschikbaar voor de SDC-BTT282 en SC-BTT182

De Anti-Jitter Digital Amplifier, waarover al deze modellen beschikken, is gebaseerd op de Mash geluidsvormende technologie en moet een puur en helder geluid produceren. Het topmodel, de SC-BTT590, is tevens voorzien van een geavanceerde geluidsverwerkingstechnologie, in combinatie met high-end audio=onderdelen, zoals een PP-conus van bamboekoolstof, een 8 cm Long Stroke Woofer, krachtige magneet en foliecondensator.

Panasonic SC-BTT282

De nieuwe home cinema systemen zijn ook compatibel met Smartphone Remote Control. Hiermee kun je het home cinema systeem gemakkelijk bedienen door simpelweg op je smartphone of tablet te tikken of te vegen. Tekens kunnen worden ingevoerd door middel van het toetsenbord op het mobiele apparaat en je kunt ook je favoriete geluidseffecten instellen en extra entertainment- en filminformatie opzoeken.

De hoofdunit van de SC-BTT590, SC-BTT490, SC-BTT290 en SC-BTT282 is voorzien van een Wi-Fi-systeem, zodat je toegang hebt tot content via Viera Connect en BD-Live zonder dat het home cinema systeem hoeft te worden aangesloten via een LAN-kabel of draadloze LAN-adapter. Ook beschikken deze home cinema sets over twee HDMI ingangen en een HDMI uitgang. Aangezien de HDMI ingangen uitgerust zijn met de functie Standby Pass Through kunnen signalen van de aangesloten apparaten  door het home cinema systeem worden doorgestuurd als deze uitstaat.

Beschikbaarheid en prijs

SC-BTT590: april 2012
SC-BTT490: april 2012
SC-BTT290: april 2012
SC-BTT282: april 2012
SC-BTT190: maart 2012
SC-BTT182: april 2012Blu-ray home cinema zonder Viera Connect

Panasonic heeft vandaag ook twee home cinema systemen aangekondigd die niet voorzien zijn van het Viera Connect TV platform maar wel over een uniek luidsprekerconcept beschikken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.