Mamitek introduceert draadloze Full HD 3D oplossing

20 maart 2012 1 Minuut 3 Reacties
Marmitek-GigaView821

Marmitek introduceert vandaag een complete oplossing voor draadloze streaming van 3D materiaal; de GigaView 821. De GigaView 821 is het eerste Full HD 3D streaming product op de Europese markt en zendt het signaal van de aangesloten (3D) HD apparaten ongecomprimeerd en zonder kwaliteitsverlies draadloos naar je HDTV of projector.

De GigaView 821 is volgens Marmitek de ultieme combinatie van gemak, flexibiliteit en interieur design. Kabels trekken van je HD apparatuur naar je TV of projector is door de draadloze toepassing niet nodig. Hierdoor is het eenvoudig de TV zonder lastige kabels op te hangen of de TV te verplaatsen. Door de infrarood ‘pass through’ kun je de aangesloten HD apparaten blijven bedienen, ook al staan deze uit het zicht.

Het systeem bestaat uit twee kastjes, die respectievelijk dienst doen als zender en ontvanger. De ontvanger sluit je aan op de TV, terwijl je op de zender maximaal 2 (HD) apparaten aansluit. Dit kunnen bijvoorbeeld Blu-ray spelers, digital video recorders, HD set-top boxes, spelconsoles, Media Center PC’s of standaard DVD spelers/recorders zijn. Schakelen tussen deze apparaten gaat eenvoudig met één druk op de knop van de meegeleverde afstandsbediening.

Reacties (3)