Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Video overzicht Panasonic 2012 LCD en plasma line-up

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2012, 14:05 Categorie3D lcd

We hebben de Panasonic LCD en plasma line-up voor 2012 al een aantal keer voorbij zien komen, zowel in foto’s, video’s als tekst, maar de collega’s van AVForums hebben een complete overzichtsvideo gemaakt tijdens de Panasonic Convention 2012. Hier presenteerde Panasonic alle Europese flatscreen modellen, Blu-ray spelers, home cinema systemen en meer.

In de video worden bijna alle nieuwe modellen voor 2012 getoond maar wordt ook uitgebreid stilgestaan bij nieuwe ontwikkelingen en technieken. Zo wordt het gesproken over de keuze van schermformaten en de keuze van Panasonic om dit jaar voor een passieve 3D TV te kiezen. Daarnaast wordt het gesproken over Panasonic’s Smart Viera concept met de Viera connect portal en de steeds beter wordende integratie van AV producten met mobiele producten. Kortom, een interessante video om eens voor te gaan zitten.

Bekijk de complete 2012 LCD TV line-up van Panasonic in dit artikel.

Bekijk de complete 2012 plasma TV line-up van Panasonic in dit artikel.

Prijzen Panasonic 2012 plasma TV’sPrijzen Panasonic 2012 LCD TV’s  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.